perjantai 27. heinäkuuta 2012

Salin seireenimäisen viettelevä houkutus!

Kohdallani vuosi 2012 alkoi massan masteroinnin kanssa todella huonosti. Isoja ongelmia aiheutti ensiksi oikea kyynerpää. En pystynyt edes kättelemään sillä se ärtyi niin pipiksi. Myös selässä tuntui viiltävä pisto kyykätessäni ja se menikin aivan superjuntturaan, jonka seurauksena kävellessäni oikea jalkani laahasi maata kuin olisin ollut pahempikin "thug". Olisi melkein pitänyt kuvata nauhalle minkälaisilla kuperkeikkaninjailuilla jouduin aamuisin pukemaan sukat jalkaani.

Kävin muutaman kerran paikalliselle hokkuspokkuskiropraktikolle tyhjentämässä lompakkoani, no kuulinpahan ainakin taustamusiikilta rentouttavaa puronsolinaa kun praktikon avustaja kävi välillä hieromassa jalkapohjiani. Se oli luultavasti hyvin toimivaa taskuntyhjennystä niiltä mummoilta ja papparaisilta jotka vieressä makailivat. Etsiskelin myös forumeilta neuvoja kyynäreen parantamiseen mutta turhaan. Löysin ainostaan surullisia pitkäaikaisia kyynerpäävammatarinoita. Kuukausia kului erossa voimatreeneistä...

Suomen visiitillä turvauduin ammattitaitoiseksi kokemani naprapaatin käsittelyyn, jolta sainkin kyynerpäälle mahtavan venyttelyohjeen. Noudatin muutaman viikon venyttelyohjetta ja taianomaisesti pitkään kestänyt kipu alkoikin häviämään kädestä. Kun käsi tuntui hyvältä olin todella valmis vastaamaan salin seireenimäisen viettelevään houkutukseen. Aijai kun tuntui hyvältä saada jo löysiksi lerpahtaneisiin naruihin pitkästä aikaa verta kiertämään!

Selkäjumiin ei siltikään tuntunut niksauttelut, venyttelyt yms. keinot auttavan, joten ynnäilin etteipä se kyseistä jumia enää huonommaksi voisi mennä. Sekavan pelokkaat tunteet valtasivat mieleni kun yllätin itseni lastaamassa painoja salilla maastavetotankoiseen, vaikka en ollut pystynyt edes laittamaan sukkia kunnolla jalkaan kuukausiin. Hokkupokkus ZadamZadam kuitenkin tapahtui, sillä mitä enemmän lastasin painoja maveen, tuntui selkä ainoastaan siitä aukeavan.

Tarinan opetus: jos paikat kirrailee käykää arvostetuilla hierojilla, naprapaateilla, kiropraktikoilla, lääkäreillä, fysioterapeuteilla! Älkää uskoko ammattitaidottomien epäpätevien "ammattilaisten" lausuntoihin.


Kesäriennoissa tullut itsekkin lihoja ryvetettyä, mutta kaikesta huolimatta yllättävänkin hyvin pysynyt voimataso yllä.


Alla päivän hevosmainen iltapuntti, aattelin laittaa lihat atrian-teurastamojumiin et voi hyvällä omalla tunnolla naatiskella viikonlopusta.

- Alkuun aika reipas 10minsaa lämmittelysoutua
- Thrustereita sähläilin huonolla tekniikalla 3x8 toistoa 50kg, mutta ens kerralla menee pakostikkin hyvin koska löysin loisteliaan ohjeen ihmishirviöltä: http://www.youtube.com/watch?v=sWdo3dxgROI
- Rinnallevetokyykkäilyi 4x5 toistoa, 60kg, 65kg, 70kg, 75kg
- Muscle upeissa oon aika keltanokka, kolme onnistuin räpiköimään, jospa noilla ohjeilla oppisi: http://www.youtube.com/watch?v=EYlyMoNwlKc&feature=related

1. WOD: leukoi, burbeessei ja yhen jalan "pistol" kyykkyi. Toistot: 21, 15, 12 ja jokakierroksella hyppynarulla 50tuplia. Meni 9min.

2. Armräppäri: Kettlebell 24kg Swing (20 toistoo), 15 Dippiä, 90s juoksumatolla kovaa vauhtia.

Piti riehuu 20min, usko loppu kuitenkin 4 kierroksen jälkeen kun 15min tuli täyteen, täytyy myöntää et jälkeenpäin vituttaa kun luovutin :D

- Pulahtamassa kävin kanssa, se nyt oli vaan tosin pikainen räpiköinti et pääs palautusjuoman kimppuun ennen pyörtymistä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti